20.02.2024

Tři zápasy za tři dny. Tipsport extraliga míří do finiše

HC Vítkovice Ridera

Redakce O2 TV Sport

Hokejoví fanoušci si opět přijdou na své. O2 TV Sport nabídne přímé přenosy z Tipsport extraligy v tuto středu, čtvrtek i pátek. A půjde o velmi důležitá a zajímavá utkání!

Středa 21. února: HC Vítkovice Ridera – HC Kometa Brno

Jistě atraktivní střetnutí nabídne duel dvou moravských gigantů. Desáté Vítkovice si touží co nejvíce vylepšit pozici do předkola play off. Ostravští po dvou prohrách za sebou dokázali v neděli zvítězit 2:1 v Olomouci, brankář Klimeš pochytal 29 střel Hanáků. Brňané půjdou do zápasu posíleni dvoubodovou výhrou na ledě pražské Sparty. Jihomoravané, kteří bodovali sedm utkání za sebou, v posledním odehraném vzájemném utkání porazili Vítkovice 7:1!

Čtvrtek 22. února: Banes Motor České Budějovice – HC Verva Litvínov

Souboj sedmého se šestým s tím, že oba cílí na první čtyřku. Motor v neděli nestačil na Mladou Boleslav, podlehl jí 0:1. Ze čtyřech zápasů ve třech nebodoval. Verva také nehraje v úplně nejvytříbenější formě. Pět utkání – jediná výhra, taková je její bilance. Lednový vzájemný duel muselo rozseknout až prodloužení a přesilovková trefa litvínovského Nicolase Hlavy v něm!

Pátek 23. února: HC Dynamo Pardubice – Mountfield HK

Vyprodaná enteria arena vyhlíží další souboj o krále východních Čech. Pardubice mají formu, vyhrály tři utkání za sebou při skóre 13:7 a míří za ziskem Poháru Jaroslava Pouzara. V této sezoně zatím porazily Hradec Králové ve všech třech utkáních. Mountfield bojuje o přímý postup do čtvrtfinále play off, do souboje s rivalem půjde posílen čistou nedělní výhrou 3:0 v Karlových Varech.

Další články

PRÁVĚ VYSÍLÁME